49 de persoane au murit vineri dimineata dupa ce un un avion de linie s-a prabusit peste o casa, la cativa kilometri de aeroportul Buffalo, in nordul statului american New York, unde trebuia sa aterizeze. La bord erau 48 de persoane, intre care patru membri ai echipajului, si toate si-au pierdut viata. In plus, a fost ucisa si o persoana de la sol.

Printre pasagerii zborului Continental 3407, operat de Colgan Air, se afla si Beverly Eckert, o vaduva al carei sot a murit in atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Se pare ca femeia se intorcea acasa, in Buffalo, pentru o comemorare in familie: sotul sau, Sean Rooney, ar fi implinit in acest weekend 58 de ani, relateaza The Sun.

Sean se afla in turnul de sud al Gemenilor in ziua atacurilor si a ales sa urce pe acoperis pentru a astepta echipele de salvare, care nu au mai ajuns. "A crezut ca o solutie ar putea fi sa se refugieze pe acoperis. Acest lucru i-a costat viata", a spus Beverly Eckert, pe care sotul a sunat-o dupa ce a ajuns pe terasa.

Doamna Eckert a coprezidat, timp de mai multi ani, grupul "Vocile de la 11 septembrie", pentru ajutorarea familiilor celor care au pierit in atentatele teroriste din 2001, la New York.