Un cititor HotNews.ro aflat la New York a povestit pe forum cum a trait momentul prabusirii avionului in apele raului Hudson. "Am vazut toata faza de la fereastra biroului meu, alertat de colegii ingroziti ca se repeta nebunia de la 9.11", scrie cititorul care semneaza Kramer. "Avionul a planat si a amerizat perfect paralel cu apa. Dupa "impact" s-a rotit usor spre stinga, cu fata spre malul newyorkez al raului", mai relateaza cititorul.

"In cateva secunde pasagerii au iesit pe usile din dreptul aripilor sau pe toboganele gonflabile care sunt la usile din fata ale aeronavelor. In cateva minute, paza de coasta a inceput sa-i evacueze. Apele nu erau inghetate, aeronava a lovit un stol de pasari mari (probabil gaste sau pescarusi), iar aeronava nu s-a scufundat.

Dupa evacuarea pasagerilor, a fost tractata spre sud, pina in Battery Park. Autoritatile mentionate in articol sunt primarul Bloomberg si guvernatorul Patterson, care s-au abtinut de la orice fel de speculatii legate de cauza accidentului. In legatura cu pilotul, acesta este un veteran al mansei, cu peste 20 de ani de experienta. In tinerete a fost pilot in fortele aeriene.