Sase civili, dintre care patru erau copii, au fost ucisi duminica, dupa ce Israelul a bombardat o locuinta din Fasia Gaza, anunta AFP. In aceeasi zi, corpurile a zece persoane au fost descoperite in daramaturile provocate de bombardamente in sudul orasului Gaza, au anuntat surse medicale si martori ai evenimentelor.

O locuinta din Beit Lahya a fost lovita de tiruri israeliene, provocand moartea a doua femei si a patru copii, au declarat surse medicale.

Zece corpuri au fost descoperite in ruinele din cartierele Tal al-Hawa si Cheikh Ajiline, situate la periferia orasului Gaza, unde au avut loc lupte violente in zorii zilei de duminica.

Cinci cadavre au fost identificate ca fiind fosti membrii ai miscarii Hamas.

Finalul operatiunilor din Gaza este aproape - ministrul adjunct al Apararii

Ministrul adjunct al Apararii, Matan Vilnai, a declarat astazi ca sfarsitul ofensivei israeliene din Fasia Gaza este aproape.

Olmert: ofensiva din Gaza "se apropie de obiective" propuse dar va continua

Ofensiva israeliana din Fasia Gaza "se apropie de obiectivele sale" dar va continua, afirmase, anterior, premierul israelian Ehud Olmert.

"Israelul se apropie de obiectivele sale dar este nevoie, in continuare, de rabdare si hotarare pentru a indeplini aceste obiective si pentru a schimba situatia in materie de securitate in sudul tarii, astfel incat cetatenii sa traiasca in securitate mult timp de acum incolo", a declarat Olmert, in deschiderea reuniunii Cabinetului pe care il conduce.

Stirea se actualizeaza.