Intr-o parodie la clipul electoral a lui John McCain, ce il compara pe Barack Obama cu Paris Hilton si Britney Spears, mostenitoarea imperiului Hilton isi exprima dorinta de a lupta impotriva "batranelului cu par alb si riduri" si ameninta ca va vopsi in roz Casa Alba daca va fi aleasa presedinte.

Potrivit blogurilor americane de campanie, Hilton il ironizeaza pe McCain pentru ca a folosit imaginea sa in clipul anti-Obama. "Salut, America. Sunt Paris Hilton si sunt si eu o celebritate", afirma Hilton intr-un videoclip postat pe site-ul Funnyordie.com, adaugand ca: "eu nu sunt insa din trecut si nu promit schimbare precum celalalt. Sunt pur si simplu hot".

"Este cea mai batrana celebritate din lume", sustine Paris despre senatorul republican, precizand "E suficient de batran incat sa-si aduca aminte cand dansul era un pacat si berea se bea din galeata. Dar este oare pregatit sa conduca?"

"Apoi insa, tipul acela cu parul alb si riduri mi-a folosit imaginea intr-un clip electoral, ceea ce inseamna ca eu candidez la presidentie. Asa ca iti multumesc pentru sprijin batrane cu parul alb si vreau ca America sa stie ca sunt gata sa preiau comanda", afirma Paris Hilton.

Rhianna - vicepresedinte

Blonda in varsta de 27 de ani, ce este infatisata bronzandu-se pe un sezlong langa o piscina, ofera apoi cateva elemente ale strategiei sale energetice, declarand: "Putem sa realizam cateva forari martitime limitate, sub stricta supraveghere ecologica, si, in acelasi timp, sa oferim scutiri de taxe pentru ca Detroit sa produca masini hibride si electrice... Asa incat, rezolvand criza energetica, ne vedem la dezbaterile prezidentiale".

Paris Hilton se refera apoi la faptul ca se afla in cautarea unui vicepresedinte. "Ma gandesc la Rihanna", spune mostenitoarea familiei Hilton, referindu-se la cantareata de muzica pop.

"Ne vedem la Casa Alba", promite apoi Hilton, adaugand ca "s-ar putea sa o vopsesc in roz."

Obama, comparat cu Britney Spears si Paris Hilton

Saptamana trecuta, candidatul democrat pentru Casa Alba a fost comparat cu Britney Spears si Paris Hilton intr-un clip publicitar realizat de tabara republicanului John McCain, care a sugerat ca senatorul de culoare nu este decat un produs mass media si mai putin un politician ce merita sa ajunga presedintele Statelor Unite. Intitulat "Celeb", videoclipul combina momente din turneul european a lui Obama cu imagini ale vedetelor Spears si Hilton, cunoscute pentru comportamentul lor public imatur.

"El este cea mai mare celebritate din intreaga lume, insa este pregatit cu adevarat sa conduca?", se intreaba vocea din clipul despre Obama, mentionand opozitia senatorului de Illinois la propunerera de foraj in afara coastelor maritime americane. De asemenea, naratorul sugereaza ca Obama va creste taxele in eventualitatea in care va ajunge presedinte al SUA.