Presedintele George W. Bush a explicat actualele probleme cu care se confrunta economia americana prin faptul ca "Wall Street s-a imbatat", iar acuma are "o mahmureala", informeaza blogurile politice americane. Comentariile liderului de la casa Alba au fost facute la o strangere de fonduri in Houston si ele au provocat hohote de ras in randurile asistentei.

"Nu exista nicio indoiala", a afirmat Bush, precizand: "Wall Street s-a imbatat... iar acuma are o mahmureala. Intrebarea este cat va dura sa-si revina si sa nu incerce sa afecteze toate aceste instrumente financiare sofisticate".

Bush a facut aceste declaratii la o strangere de fonduri desfasurata la Houston pentru republicanul Pete Olson, care incearca sa preia locul ocupat in Camera Reprezentantilor de democratul de Texas Nick Lampson. Cameramanii posturilor de televiziune nu au primit permisiunea sa filmeze evenimentul, insa o persoana prezenta la strangerea de fonduri a inregistrat declaratiile presedintelui american cu un telefon mobil. Filiala din Houston a canalului de televiziune ABC a reusit sa obtina o copie a filmului pe care a postat-o pe YouTube.

Presedintele Bush declarase, saptamana trecuta, ca ii este teama ca astfel de momente sa fie incarcate pe site-ul YouTube. "Nu cunosc foarte multe despre tehnologie, insa stiu ce e YouTube", a declarat liderul de la Casa Alba.