Avocatul Svetozar Vujacic, care il reprezinta pe Radovan Karadzici, a declarat ziaristilor ca acesta a fost arestat la Belgrad, vineri 18 iulie, transmite agentia Tanjug citata de Rador.

UPDATE: Procurorul sef de la Belgrad a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca Radovan Karadzic a fost arestat luni si avea asupra sa documente de identitate false. Oficialul sustine ca Radovan Karadzic avea inclusiv un loc de munca, intr-o clinica medicala dintr-o localitate din suburbiile Belgradului, si circula nestingherit pe teritoriul tarii, cu toate ca era dat in urmarire.

Avocatul lui Radovan karadzic, Svetozar Vujasic, sustine, insa, ca Radovan Karadzici a fost arestat in jurul orei 21:30 intr-un autobuz de linie preoraseneasca care face legatura dintre Belgrad şi Batajnica. Vujanic a declarat ca a vorbit cu clientul sau, care a spus ca in momentul arestarii a fost legat la ochi si apoi a fost inchis "intr-o incapere", situata intr-un loc necunoscut lui.

Avocatul lui Karadzici apreciaza ca s-a produs o ilegalitate, intrucat Karadzici a fost interogat de procurori abia luni.

Vujacic a mai adaugat ca Radovan Karadzici se apara prin tacere, intrucat "intregul proces este o farsa".