O americanca din Washington sustine ca a fost parasita de prietenul ei care este prea preocupat de traseul politic al candidatului democrat pentru Casa Alba, Barack Obama.

Rachel Keller a compus un cantec despre despartirea de prietenul ei, pe care l-a afisat pe site-ul YouTube. Cantecul "I Got Dumped for Obama" este un raspuns la mult mai celebrul "I Got a Crush on Obama", aparut in luna iunie a anului trecut, in care o tanara (interpretata de Amber Lee Ettinger) isi marturisea dragostea pentru senatorul de culoare.

In noul cantec, Keller sustine ca "Nu este un secret cu cine vrei tu sa te intalnesti/Ai planificat vacanta noastra in fiecare din statele in care el nu are majoritatea... Cand el a spus ca va fi o schimbare in 2008/Sunt convinsa ca tu ai crezut ca e vorba de noi".

Keller, un consultant pe probleme de sanatate in varsta de 27 de ani, a afirmat ca relatia ei de sase luni s-a terminat brusc dupa ce prietenul ei "s-a implicat prea mult in campania electorala". Aceasta, sustine fata, chiar daca fostul ei iubit nu locuieste in Washington ci in Philadelphia si nu este implicat politic, fiind consultant pe probleme de sanatate, ca si ea. "Erau momente cand el vroia sa faca propaganda electorala in Ohio in timp ce eu vroiam doar sa iesim cu pretenii", declara Keller.

Keller sustine ca il sprijina pe senatorul democrat pentru Casa Alba. "Il sprijin 100% pe Obama, insa nu vreau sa ajung sa ma intalnesc cu el ci cu cel pe care-l iubesc", a declarat tanara.