Thomas Beatie, americanul care este insarcinat in luna a 7-a, a acordat un interviu tabloidului britanic News of The World, unde sunt publicate si o serie de fotografii cu barbatul care urmeaza sa nasca in cateva saptamani.

"Ma simt minunat. Abia astept sa vad chipul bebelusului meu", a declarat Thomas pentru News of the World. Beatie si sotia sa Nancy au anuntat ca doresc sa aiba mai multi copii. Ei au afirmat ca au aranjat deja camera fetitei ce urmeaza sa se nasca in jurul datei de 3 iulie, si ca "scutecele sunt pregatite in dormitorul ei".

Cei doi sustin ca "am ales deja un nume pe care amandoi il indragim - asteptam insa pana dupa nasterea fetitei ca sa-l spunem tuturor".

Beatie a declarat ca abia asteapta "viitorul minunat de tata". "Am realizat atat de multe impreuna iar fata noastra va fi glazura de pe tort", sustine Beatie. "Vom fi, in sfarsit, o familie completa!", a afirmat el.

In imaginile publicate de tabloidul britanic, Thomas este infatisat in timp ce se barbiereste, in timp ce face baie in cada, impreuna cu Nancy sau jucandu-se cu papagalii. News of the World publica, de asemenea, imagini cu Thomas Beatie/Tracy Lagondino in adolescenta, cand a participat la concursul Miss Hawaii Teen USA.

Thomas, nascut Tracy

Thomas are 34 de ani si s-a nascut femeie, sub numele de Tracy Lagondino, insa a devenit barbat dupa ani de tratamente si operatii. El si-a pastrat organele reproducatoare feminine intacte, astfel putand purta o sarcina in mod natural.

In urma cu aproape trei luni, Thomas a declarat intr-un interviu acordat revistei dedicate minoritatilor sexuale, "Advocate", ca este insarcinat in 5 luni. Fetita pe care urmeaza sa o aiba se dezvolta normal si este stabila din punct de vedere al sanatatii. De asemenea, el a aparut in aprilie in cadrul unei editii a emisiunii "The Oprah Winfrey Show", dar si in revista People intr-un interviu exclusiv realizat in comun.

Beatie a vorbit atunci despre decizia pe care a luat-o impreuna cu sotia lui, Nancy, de a purta un copil in pantece care se va naste in aceasta vara. "Sunt o persoana si am dreptul sa am propriul meu copil biologic. Daca Nancy ar fi putut ramane insarcinata nu as fi facut-o eu. Dar cine s-ar multumi cu un surogat daca ar putea fi capabil sa-si faca propriul sau copil. Vad sarcina ca pe un proces. Nu ma defineste asa cum sunt. E o ironie dar faptul ca sunt insarcinat nu ma face mai femeie sau mai feminin", a declarat Beatie.

Thomas si Nancy au declarat ca s-au izbit de discriminare din partea cadrelor medicale, de ignoranta din partea prietenilor sau familiei sau chiar de nevoia de a ascunde faptul ca Thomas e transsexual fata de anumite rude ale lui Nancy.

Vezi aici mai multe poze cu americanul insarcinat.