Candidatul la investitura democrata senatorul de New York, Hillary Clinton, a anuntat sambata, la Washignton, ca isi suspenda campania electorala. Totodata, Clinton si-a exprimat sprijinul pentru Barack Obama intr-un discurs sustinut la National Building Museum, relateaza agentiile internationale de stiri. Obama este candidatul care a obtinut cel mai mare numar de voturi si implicit candidatura Partidului Democrat la Presedintie.

Barack Obama si Hillary Clinton au avut o intalnire privata joi, dupa ce Barack Obama a devenit oficial candidatul Partidului Democrat.

Reprezentanti ai celor doi candidati au oferit foarte putine detalii despre discutiile din timpul intalnirii, care a incercat sa arate unitate in cadrul Partidului Democrat, dupa o campanie electorala apriga.

Hilary Clinton nu a confirmat informatiile potrivit carora, spera sa fie aleasa de Barack Obama persoana care sa candideze la postul de vice-presedinte.

Un comunicat din partea echipei de campanie a lui Hillary Clinton de miercuri spunea ca "Desi senatoarea Clinton a precizat clar pe toata perioada campaniei ca va face tot ce ii sta in putinta ca un democrat sa fie ales ca Casa Alba, ea nu urmareste obtinerea postului de vice-presedinte."