Un american din Denver a solicitat consiliului local sa infiinteze o comisie insarcinata cu vizitele extraterestrilor, afirmand ca va da vineri publicitatii o caseta video care l-a convins ca exista viata pe alta planeta, dezvaluie FoxNews.com.

Jeff Peckman sustine ca pe imagini pot fi observati extraterestri de culoare gri, inalti de 1.2 metri. "Poti sa-i vezi cum clipesc din ochi in timp ce se uita printr-o fereastra si se plimba prin incapere", a declarat Peckam.

Americanul va prezenta caseta vineri, in cadrul unei conferinte de presa la Denver, in care va prezenta, afirma el, si alte dovezii ale existentei vietii pe alte planete.

Peckman s-a intalnit cu oficiali ai Primariei din Denver, carora le-a cerut sa ia in considerare cererea sa privind infiintarea Comisiei pentru Afaceri Extraterestre. Americanul doreste ca respectiva comisie sa fie formata din 18 membri. La intalnirea de la Primaria din Denver au participat si cativa studenti, care purtau palarii din folii de aluminiu cu numele de "Signs", aluzie la filmul regizat de M. Night Shyamalan ce prezinta o invazie extraterestra.

Peckman, care se ocupa cu vanzarea unei tehnologii despre care sustine ca reduce "haosul campurilor electromagnetice", a tinut prelegeri despre nave extraterestre ce aterizeaza la Los Angels sau zboara in apropierea Casei Albe. Americanul are nevoie de 4.000 de semnaturi pentru ca propunerea lui sa fie luata in discutie de consilierii municipali. Peckman sustine ca, chiar daca va esua in incercarea sa, efortul "va educa oamenii despre existenta extraterestrilor".