O biserica din statul american Florida ii avertizeaza pe cei care care vin acolo cu scopul de a face rau ca “suntem bine inarmati”, informeazaFox News.

HotNews.roFoto: Hotnews

Biserica isi transmite regulat slujbele pe retelele sociale si, dupa masacrul dintr-o biserica din Texas in care au fost ucise 26 de oameni, un lider al congregatiei a atras multa atentie pe internet dupa ce a postat o fotografie a panoului de avertizare.

"Bun-venit la Biserica The River at Tampa Bay - ne rezervam dreptul de a-i selecta pe cei primiti inauntru - aceasta este o proprietate privata", se scrie pe panou.

"Va rog sa luati la cunostinta ca nu este o zona libera de arme - suntem puternic inarmati - la orice tentativa se va raspunde cu o forta mortala - da, suntem o biserica si ne protejam oamenii", se spune in mesajul semnat "Pastorii".

Pastorul Allen Hawes a declarat ca panoul este de peste un an, dar a atras atentia dupa ce pastorul Rodney Howard-Browne l-a fotografiat si pus pe contul sau de Instagram.

Hawes are permis de a purta o arma ascunsa si a spus ca in timpul slujbelor la care vin circa 1.000 de oameni, au arme asupra lor unii enoriasi cu permise ca al lui si agenti de securitate in civil si in uniforme.

Unii utilizatori ai retelelor sociale au criticat avertismentul de la intrarile din biserica.

"Ce credeti ca as prefera: sa ii deranjez pe unii sau sa numar cadavre?", a raspuns pastorul.