Un politist brazilian, aflat in afara orelor de lucru, reuseste sa impuste si sa ucida doi infractori, suspecti de savarsirea unui furt, si toate acestea in timp ce isi tine copilul in brate, relateaza New York Post. Intreaga actiune a fost inregistrata de camerele de supraveghere.

Politist brazilian impusca hotii in timp ce isi tine copilul in brateFoto: Captura video

Scena dramatica a avut loc, sambata dupa-amiaza, in interiorul unei farmacii din Brazilia. Sergentul Rafael Souza se afla in interiorul unitatii din Campo Limpo Paulista, São Paulo, impreuna cu sotia si baiatul sau.

In timp ce farmacistul o servea pe sotia sa, doi barbati inarmati au dat buzna in magazin si au anuntat jaful. Unul dintre suspecti, pe nume Jefferson Alves, in varsta de 24 de ani, si-a indreptat arma spre Souza.

Fiind amenintat, Souza, care isi tinea copilul cu o mana, s-a folosit de cealalta mana pentru a-si scoate pistolul si a-l impusca pe Alves. Apoi si-a indreptat atentia spre cel de-al doilea suspect, Italo Creato, in varsta de 22 de ani.

Inainte ca videoclipul sa se incheie, se poate vedea cum politistul se indreapta spre sotia sa, ascunsa printre rafturi, pentru a-i da in grija baietelul.