Eminem il critica dur pe presedintele american Donald Trump intr-un clip freestyle difuzat, marti, la premiile BET Hip Hop, numindu-l “kamikaze” si “bunic rasist de 94 de ani”, relateazaThe GuardiansiCNN.

EminemFoto: Captura YouTube

Rapperul il catalogheaza drept un "bunic rasist de 94 de ani" si isi ataca pe fanii care-l sustin pe locatarul Casei Albe in acest clip freestyle spunand: "Oricarui fan de-al meu care-l sustine (ii spun), trag o linie pe nisip, ori esti pro, ori esti contra".

Printre versurile dure ale videoclipului freestyle, numit the Storm, Eminem mai spune ca "ceea ce avem in birou acum este un kamikaze care probabil va provoca un holocaust nuclear", iar in timp ce drama va izbucni el va zbura cu avionul pana cand se va opri bombardarea.

"Rasismul este singurul lucru pentru care este un Fantastic", mai spune Eminem.

Artistul il mai acuza pe Trump ca distrage atentia de la probleme importante, precum reforma armelor din Nevada (referire la tragicul eveniment din Las Vegas unde un pensionar din Nevada a omorat cu mitraliera peste 50 de oameni si a ranit alte cateva sute), prin mesaje pe Twitter si prin faptul ca se leaga mai degraba de protestele jucatorilor de fotbal din NFL, care se pun in genunchi in timpul intonarii imnului.

De asemenea, rapperul mai zice: "El spune ca vrea sa ne reduca taxele, dar apoi cine ii vor plati lui calatoriile extravagante, inainte si inapoi la terenurile lui de golf si la vilele sale?".