O femeie din China a orbit partial, dupa ce si-a petrecut o zi intreaga jucandu-se pe telefon. Tanara in varsta de 21 de ani, pe numele sau Wu Xiaojing, a devenit dependenta de Honor of Kings, unul dintre cele mai populare jocuri din China, potrivit Mashable.

Wu XiaojingFoto: YouTube

Daca cei mai multi oameni au ca vicii fumatul sau alcoolul, Wu Xiaojing a declarat ca nu poate renunta la adictia pentru renumitul joc. Aceasta a mai spus ca in zilele in care nu merge la serviciu, se trezeste la 6 dimineata, mananca ceva in graba, iar mai apoi incepe sa se joace pana la ora 16. Mai tarziu serveste o gustare, doarme putin si isi reia "programul", mai precis, se joaca pana la ora 1-2 noaptea.

Wu si-a petrecut intreaga zi de 1 Octombrie jucandu-se Honor of Kings, iar inainte de cina si-a pierdut vederea si a fost dusa la spital. Desi parintii au avertizat-o ca ar putea sa aiba probleme cu vederea, fata i-a ignorat, si chiar si pe patul de spital nu a renuntat la telefon. Dupa mai multe vizite la diferiti medici, aceasta a primit si diagnosticul, mai exact ocluzie retinala arteriala la ochiul drept, o afectiune care poate degenera la orbire permanenta.