Dmitri Bakshaev in varsta de 35 de ani, si sotia sa Natalia (42 de ani), sunt cercetati pentru mai multe cazuri de omor si canibalism, dupa ce anchetatorii au descoperit in dormitorul acestora imagini cu parti ale corpurilor umane, inclusiv capul unei femei care a fost gatit si pus pe un platou cu portocale, informeazaThe Telegraph.

Dmitri Bakshaev Foto: YouTube

Cuplul de origine rusa este cercetat pentru uciderea a 30 de persoane in ultimele doua decenii, in timp ce locuiau intr-o academie militara din sud-estul Rusiei, mai precis in Krasnodar, unde sotia barbatului suspectat fusese angajata. In dormitorul acestora s-au descoperit mai multe retete si videoclipuri cu lectii de gatit carne umana, dupa ce anchetatorii au fost informati de catre niste muncitori ca au gasit un telefon ce apartinea lui Dmitri Bakshaev si in care erau poze cu o mana si cu alte parti ale trupului unei femei.

Presa locala a publicat o fotografie in care Bakshaev tinea o mana umana in gura, iar oamenii legii au descoperit la scurt timp, fragmente ale unui corp intr-o solutie care continea sare, dar si carne congelata. De asemenea, acestia au mai gasit si un borcan cu o mana conservata cu care barbatul se pozase.