Liderul nord-coreean Kim Jong-un a afirmat, la televiziunea de stat, ca declaratiile lui Donald Trump, pe care il numeste nebun, l-au convins ca a ales calea cea buna, pe care trebuie sa o urmeze pana la capat, si il ameninta pe presedintele SUA cu cele mai dure reactii, pentru a-l face sa plateasca scump, transmite BBC.

Intr-o aparitie televizata, liderul nord-coreean a avertizat ca Trump va plati scump pentru remarcile din discursul rostit la Adunarea Generala ONU. El a sustinut ca, in loc sa-l sperie sau sa-l opreasca, afirmatiile lui Trump l-au convins ca drumul pe care l-a ales este corect si ca este cel pe care trebuie sa-l urmeze pana la capat, citeaza news.ro.

"Acum, ca Trump a negat existenta si ne-a insultat pe mine si tara mea in fata intregii lumi si a facut cea mai agresiva declaratie de razboi din istorie", Coreea de Nord va lua in calcul "contraactiuni extreme" pentru a-l face "sa plateasca scump" pentru discurs, a adaugat Kim-Jong-un.

El a incheiat spunand ca in mod cert il va imblanzi pe americanul "nebun si senil". Presedintele american Donald Trump a atacat dur marti, la ONU, Coreea de Nord, "un regim vicios", amenintand ca va "distruge in intregime" aceasta tara in cazul unui atac al Phenianului, relateaza AFP si The Associated Press.