Conducatorul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-un ar fi devenit pentru a treia oara tata, potrviti Independet. Intr-un raport transmis catre Parlamentul Coreei de Sud, reprezentantii Serviciului National de Informatii din tara au declarat ca au crezut ca sotia dictatorului nord-coreean, Ri Sol-Ju a nascut in luna ferburarie.

kim jong-unFoto: YouTube

Speculatii au disparut dupa ce aceasta a disparut din viata publica pentru cateva luni spre sfarsitul anului 2016. Cuplul s-a casatorit in 2009, iar copiii acestora s-au nascut in 2010 si 2013. Kim Jong-un face parte din a treia generatie a dinastiei din Coreea de Nord, dar multe detalii despre familia sa nu se stiu.

Varsta exacta a liderului sau a familiei sale nu este cunoscuta, iar informatiile legate de acestia sunt oferite de serviciile secrete de la Seul. Fostul star al basketului, Dennis Rodman, care a mers la Phenian in 2013 a spus ca al doilea copil este o fetita pe nume Ju-Ae. Pe de alta parte, sotia dictatorului ar proveni dintr-o familie obisnuita, potrivit Serviciilor de informatii de la Seul. Mama acesteia ar fi medic, iar tatal profesor.