O masina a intrat intentionat intr-o pizzerie din Paris, o fata de 13 ani fiind ucisa (dupa alte surse, fata ar avea 8 ani) si cinci persoane grav ranite ranite, potrivit presei franceze. Soferul autotutrismului marca BMW a fost arestat. Politia sustine ca nu este vorba despre un atentat teoririst ci despre o tentativa de sinucidere, dar nu a oferit date despre identitatea ucigasului. Potrivit unui martor intervievat de BFM TV, soferul autovehiculului ar fi incercat sa fuga de la locul faptei, dar a fost impiedicat de o persoana aflata in zona.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 01:00 Si fratele fetei decedate se afla in stare grava. Alte 5 persoane se afla in stare grava, iar opt persoane au fost ranite usor, potrivit presei franceze.

UPDATE00:30 Potrivit procuraturii din Meux, in masina nu au fost gasite arme sau explozibili (Le Figaro)

UPDATE 23:50 Potrivit postului de radio RTL, soferul in varsta de 39 de ani a marturisit politiei ca dorea sa se sinucida si ca in masina existau mai multe arme. De asemenea, conducatorul auto nu a avut cazier judiciar, mai spune RTL.

UPDATE 23:40 Politia le cere pe Twitter oamenilor sa nu obstructioneze actiunile de salvare de la fata locului si sa pastreze distanta (Le Figaro)

O masina a intrat luni seara, dupa ora 8, in partea din fata a unei pizzerii din orasul Sept-Sorts, in Seine-et-Marne, a declarat politia. O fetita de 8 ani a fost ucisa si alte cel putin sase persoane au fost grav ranite, a declarat procuratura din Meaux, vorbind despre un "act deliberat".

Potrivit unei surse judiciare, primele declaratii ale soferului au fost de natura "sa risipeasca pista unui atac terorist", acesta sustinand ca a vrut sa se sinucida.

  • stirea se actualizeaza