Politia franceza a arestat miercuri dupa-amiaza un barbat pe o autostrada din nordul Frantei, dar nu este deocamdata clar daca arestarea are legatura cu atacul de miercuri dimineata, scrie Reuters, citand BFM TV. Suspectul a fost impuscat in timpul arestarii. Reuters scrie ca la fata locului au ajuns ambulante. De asemenea, la locul arestarii a fost vazut un autoturism BMW de acelasi tip cu cel folosit in atacul de miercuri dimineata.

Ora 16:30: Barbatul arestat este considerat principalul suspect pentru atacul de miercuri dimineata, a confirmat premierul francez Edouard Philippe.

Ora 15:57: Suspectul nu era inarmat. Un politist a fost ranit in timpul operatiunii.

Ora 15:55: Barbatul arestat este considerat suspect pentru atacul de miercuri dimineata din suburbia pariziana Levallois-Perret, au declarat surse judiciare citate de Reuters.

Sase persoane au fost ranite miercuri dimineata dupa ce o masina a intrat intr-un grup de militari, intr-o suburbie a Parisului, a anuntat politia franceza, citata de AFP. Cei sase raniti sunt militari francezi, doi dintre ei fiind in stare grava. Incidentul a avut loc in suburbia pariziana Levallois-Perret.

Nu exista indoiala ca a fost un act deliberat. Este un act de agresiune odios", a declarat primarul din Levallois-Perret, Patrick Balkany.

Autoritatile au declansat o operatiune de cautare a vehiculului care a lovit grupul de militari.