Gazda talk show-ului The Late Show difuzat de CBS Stephen Colbert a vandut televiziunii Showtime un serial animat care il va avea in centrul sau pe presedintele american Donald Trump. Serialul va avea 10 episoade, relateazaThe GuardiansiVariety.

Desen animat Donald TrumpFoto: Captura YouTube

Desenul animat urmeaza sa fie difuzat din aceasta toamna, iar omul din spatele animatiei Trump este artistul Tim Luecke.

Descrisa ca o "comedie proaspata, de ultima generatie", seria va prezenta aventurile Trumpilor, familie, asociati de top, sefi de guvern si oricine care se misca orbita sa, explorand istoricul si psihicul lor, dezvaluindu-i perspectivele care ii determina pe acestia sa devina atat de definitiv trumpieni.

David Nevins, presedintele si CEO al Showtime Networks, l-a laudat pe Colbert intr-o declaratie despre seria viitoare: "Stephen si Chris au un geniu ciudat pentru deconstructia lumii presedintelui Trump, iar aceasta serie deschide un nou domeniu pentru ei. Viziunea lor va produce o comedie care face valuri, primeste atentie si "joaca" excelent in retelele noastre, inclusiv in serviciul nostru de streaming".