Autoritatile britanice au anuntat ca doi adolescenti au ajuns intr-un spital londonez, dupa ce au fost vizati intr-un posibil atac cu acid din cartierul Bethnal Green, situat in estul Londrei, transmite BBC, citat de News.ro.

Politia Metropolitana a precizat ca cei doi adolescenti au oprit marti seara, in jurul orei locale 19.00 (21.00 ora Romaniei), o masina de patrula din Bethnal Green, iar politistii i-au transportat la un spital din Londra.

Potrivit primelor informatii, presupusul atac cu acid a avut loc pe strada Roman.

Insa, autoritatile britanice nu stiu pana in acest moment ce lichid a fost aruncat in fata adolescentilor din estul Londrei.

Nicio persoana nu a fost arestata in urma acestui incident, iar starea celor doi adolescenti este necunoscuta. Initial, politia din Tower Hamlets a anuntat ca un presupus atac cu acid a avut loc in estul Londrei.

Pe Twitter circula un videoclip cu cei doi adolescenti, in care unul isi toarna apa pe fata si piept, in timp ce este ajutat de paramedici, iar al doilea primeste ingrijiri medicale pe trotuar. Un jurnalist a explicat ca atacul a avut loc langa un magazin de cartier, la doar doua minute de statia de metrou si langa sectiile de politie si pompieri din Bethnal Green.

De asemenea, localnicii i-au spus ca doi barbati de origine asiatica au fost atacati cu acid in estul Londrei.