Politia britanica a anuntat, vineri, ca a arestat doi adolescenti dupa ce mai multe persoane au fost stropite cu acid pe strazile Londrei. Oamenii s-au ales cu rani faciale inclusiv cu efecte care le-ar putea schimba intreaga viata.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE Un al doilea adolescent a fost arestat pentru ca ar fi fost implicatin atacul cu acid din Londra. Potrivit politistilor, cei doi adolescenti arestati au 15, respectiv 16 ani, potrivitBBC News.

Una dintre victime era pe un moped cand doi agresori au venit in dreptul lui deplasandu-se tot pe un moped si i-au aruncat o substanta coroziva in fata , a spus politia metropolitana. Ulterior, unul dintre cei doi atacatori i-au furat mopedul victimei.

Politia a fost alertata cu privire la un prim atac cu acid la ora 21.25 GMT, au urmat insa alte patru incidente in urmatoarea ora si jumatate in zona de est a Londrei..

Ofiterii au spus ca investigatia continua, dar au arestat un tanar, potrivit primelor informatii relatate de Reuters.

"Un barbat, adolescent, a fost arestat sub suspiciunea de vatamare corporala grava si de jaf. El este in prezent in arest la o statie de politie din estul Londrei".