Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 63 WTA, o va intalni pe spaniola Garbine Muguruza, locul 15 WTA si cap de serie numarul 14, sambata, de la ora 13.30, in turul trei la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, conform programului anuntat de organizatori.

Meciul Cirstea - Muguruza va fi primul de pe terenul 2.

Cele doua sportive au mai fost adversare o singura data, tot in acest an, in optimile de finala ale Australian Open. Invingatoare a fost atunci Muguruza, scor 6-2, 6-3, relateaza news.ro.

Sambata joaca la Wimbledon si perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi, favorita 14, in turul doi la dublu masculin, in compania cuplului austriac Julian Knowle/Phillip Oswald. Meciul va incepe la ora 13.30, fiind primul de pe terenul 8.

Raluca-Ioana Olaru si francezul Fabrice Martin vor evolua in turul doi al probei de dublu mixt cu perechea Rohan Bopanna/Gabriela Dabrowski (India/Canada), cap de serie numarul 10, in al treilea meci de pe terenul 18.

In programul de sambata de la Wimbledon se afla si o junioara din Romania, Mihaela Lorena Marculescu, care o va intalni in primul tur pe rusoaica Sofia Lansere, in meciul doi de pe terenul 10.

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 78 WTA, a fost eliminata, duminica, de spaniola Garbine Muguruza, numarul 7 mondial si favorita 7, in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Cirstea a fost invinsa de Muguruza cu scorul de 6-2, 6-3, intr-o ora si cinci minute.