Casa in care a copilarit Jacqueline Kennedy Onassis, sotia presedintelui american John F. Kennedy, situata in orasul McLean din statul american Virginia, a fost pusa in vanzare la pretul de 49,5 milioane de dolari, scrie News.ro, citand abcnews.go.com. Cladirea este construita in stil georgian pe patru niveluri, are noua dormitoare si 13 bai.

In prezent, proprietatea ii apartine lui Steve Case, cofondatorul America Online (AOL).

Proprietatea, numita Merrywood, a fost construita in 1919, pe malul raului Potomac. In prezent se afla pe un domeniu de sapte acri, din care cladirea ocupa aproximativ 2.130 de metri patati, potrivit companiei Sotheby's International Realty.

Primul nivel al locuintei este potrivit pentru divertisment, incluzand un foaier formal, sali mari dedicate oaspetilor si o sala de mese formala. La cel de-al doilea nivel al cladirii se afla dormitorul principal, de dimensiuni mari, o sala de antrenament si un birou privat, precum si alte patru dormitoare.

Proprietatea mai include un lift, o crama cu temperatura controlata, un teren de tenis, piscine in interior si in aer liber si o terasa de unde poate fi admirat raul.