Revista americana Time le cere celor de la Trump Organization sa retraga coperta falsa care se doreste a fi a revistei saptamanale, expusa in mai multe cluburi de golf care apartin presedintelui SUA, scrieThe Independent.Coperta a fost vazuta de un jurnalist de la The Washington Post, care i-a alertat imediat pe cei de la Time.

Coperta falsa TimeFoto: Captura YouTube

"Trump e pe toate fronturile... chiar si la televizor!" si "Donald Trump: 'The Apprentice' este un succes de televiziune!" sunt doua dintre titlurile care apar pe coperta falsa a revistei Time, realizata astfel incat sa fie extrem de favorabila lui Donald Trump.

Coperta apare, insa, cu data de 1 martie 2009, desi nu a existat nicio editie Time in acea zi.

Mai mult, se pare ca falsa coperta afisata in cluburile de golf ale lui Trump, observata recent de un reporter de la The Washington Post, contine mai multe greseli graitoare: de exemplu, titlurile secundare ale copertii false sunt plasate in partea dreapta a paginii, pe cand in cazul copertii originale, aceste titluri apar in partea de sus.

Astfel, revista Time a cerut celor de la Trump Organization sa faca disparute acele coperte false, potrivit unui purtator de cuvant al publicatiei.