Presedintele american Donald Trump a acuzat-o duminica pe Hillary Clinton ca a conspirat cu partidul sau pentru a-l invinge pe "nebunul" de Bernie Sanders, care i-a fost contracandidat la alegerile primare ale Partidului Democrat pentru desemnarea unui candidat la alegerile prezidentiale din 2016, scrie agentia EFE, citata de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ca de atatea ori in trecut, Trump a recurs la Twitter pentru a o acuza pe Clinton ca "a conspirat" cu democratii, in ceea ce pare a fi o aluzie la ancheta cu privire la presupusul amestec al Rusiei in alegerile prezidentiale, in conditiile in care presa a folosit verbul "a conspira" pentru a descrie posibila relatie intre echipa de campanie a lui Trump si Rusia.

"Hillary Clinton a conspirat cu Partidul Democrat pentru a-l invinge pe Nebunul Bernie Sanders. Ea are voie sa conspire in felul acesta? Nedrept fata de Bernie!", a scris Trump pe contul sau de Twitter.

In timpul campaniei electorale de anul trecut, a iesit la iveala faptul ca oficialitati ale Comitetului National Democrat (DNC), organul de conducere al Partidului Democrat, ar fi elaborat diferite strategii pentru ca Sanders sa piarda si sa fie favorizata astfel alegerea lui Clinton drept candidata a formatiunii.