Un concert caritabil pentru victimele atacului din Manchester de luna trecuta urmeaza sa se desfasoare duminica seara, in ciuda atacurilor din Londra, de sambata de seara, in care au fost ucise sapte persoane, trasmite Reuters.

Spectacolul va strange bani pentru cei afectati de atacul cu bomba din 22 mai, care a lovit Manchester Arena la sfarsitul unui concert al Arianei Grande.

Douazeci si doi de persoane au fost ucise si mai mult de 100 de ranite cand Salman Abedi a detonat un dispozitiv exploziv in foaierul Arena, pe masura ce fanii plecau.

Mai mult de 14.000 de bilete din aproximativ 50.000 pentru concertul de duminica au fost lasate deoparte pentru a fi oferite gratuit fanilor care au participat la spectacolul original.

Securitatea a fost deja planificata, dar politia a avertizat spectatorii ca vor efectua controale suplimentare in urma atacurilor de sambata si vor fi controlati inclusiv cei prezenti la concert.

Pe scena, pe langa Ariana Grande, vor urca Coldplay, Black Eyed Peas, Justin Bieber, Miley Cyrus, Take That, Katy Perry, Usher si Pharrell Williams.