Primarul Londrei, Sadiq Khan, are "lucruri mai bune de facut" decat sa raspunda unui mesaj "dezinformat" de pe Twitter al presedintelui american Donald Trump, care l-au acuzat ca nu ia in serios amenintarea terorismului in urma atacului din orasul sau, a raspuns purtatorul de cuvant al Primariei intr-un comunicat de presa, relateaza AFP.

Primarul "are lucruri mai importante de facut decat sa raspunda unui tweet dezinformat al lui Donald Trump, care a scos din context in mod deliberat remarcile care indeamna londonezii sa nu se alarmeze" cu privire la prezenta mare a fortelor de politie pe strazile capitalei , a declarat purtatorul sau de cuvant intr-un comunicat de presa.

Donald Trump l-a criticat duminica pe primarul Londrei, Sadiq Khan, pe care l-a acuzat ca nu ia in serios amenintarea terorista, la o zi dupa atentatul din centrul capitalei britanice, a relatat AFP.

"Cel putin 7 morti si 48 raniti in atac terorist si primarul din Londra spune ca nu exista" nici un motiv sa fii alarmat! ", a scris Trump pe Twitter.

Trei agresori au intrat, sambata spre duminica, in pietoni, pe London Bridge, inainte de a incepe sa injughie oameni pe strada in cartierul cartierul Borough din apropiere. Toti cei trei atacaori au fost impuscati de politie la fata locului.