Fostul director FBI James Comey urmeaza sa fie audiat in Comisia pentru Informatii din cadrul Senatului peste o saptamana, pe 8 iunie, in legatura cu ancheta referitoare la o posibila coordonare intre echipa de campanie a presedintelui Donald Trump si oficiali rusi, relateaza CNN, citat de News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

O sursa declara miercuri pentru CNN ca fostul director FBI urmeaza sa vorbeasca, de asemenea, despre conversatiile sale private cu Trump, in care seful statului i-ar fi cerut sa opreasca ancheta cu privire la fostul sau consilier pe probleme de securitate nationala Michael Flynn.

Comey urmeaza sa fie audiat mai intai intr-o sedinta publica, joia urmatoare, incepand de la ora locala 10.00 (17.00, ora Romaniei), iar dupa aceea, intr-o sedinta cu usile inchise, incepand de la ora locala 13.00 (20.00, ora Romaniei), a anuntat Comisia.

El a discutat in privat cu procurorul special Robert Mueller, declara miercuri o sursa pentru CNN, pentru a stabili "parametrii" audierii sale si a se asigura ca audierea sa publica nu va conduce la complicatii juridice.