Un teatru din Londra, Old Vic, a fost evacuat in timpul unui spectacol, in urma unei alerte de securitate, relateaza The Independent, citat de News.ro.

Politia a confirmat ca tot publicul a fost nevoit sa paraseasca teatrul din centrul Londrei, aflat in apropiere de gara Waterloo.

Martori au publicat fotografii pe retelele de socializare, in care apar numeroase persoane iesind din cladire, precum si masini de politie si pompieri.

Evacuarea a avut loc in timpul piesei de teatru Woyzeck.

"Politia a fost chemata sambata, 27 mai, la 14.38 (16.38 ora Romaniei), la The Cut, Waterloo, in urma unei alerte de securitate la teatru. Teatrul a luat decizia de a evacua cladirea. Au fost inchise drumuri din jur. Ofiteri specializati sunt la fata locului", a spus o purtatoare de cuvant al Politiei din Londra.

Publicul si actorii care jucat in piesa - inclusiv starul din Razboiul Stelelor John Boyega - ar fi fost dusi in gradina Muzeului Imperial de Razboi, cat timp cladirea este verificata.

Martori au povestit ca Boyega se afla pe scena, spunandu-si replicile, cand angajati ai teatrului cu veste fosforescente au intrat in sala si au inceput evacuarea, invocand "temeri" privind ceva gasit in cladire.

Marea Britanie este in alerta dupa atentatul de luni, de la finalul unui concert din Manchester, soldat cu 22 de morti si zeci de raniti.