Presedintele rus Vladimir Putin, aflat duminica la Beijing, a cantat cateva acorduri la pian in timp ce il astepta pe omologul sau chinez Xi Jinping, pentru discutii bilaterale, relateaza Reuters.

Putin isi etaleaza talentul la pianFoto: Captura YouTube

Vladimir Putin a participat anterior in cursul zilei la un summit economic desfasurat in China si dedicat noului Drum al Matasii. El a sosit apoi la resedinta de stat Diaoyutai, pentru discutii cu presedintele chinez si alti lideri.

In timp ce astepta sa inceapa intrevederea sa cu Xi Jinping, Vladimir Putin a cantat cateva note la pian. Potrivit agentiei de presa Tass si televiziunii de stat ruse, Putin a interpretat fragmente ale unor cantece din epoca sovietica despre Moscova si Sankt Petersburg.

Fostul agent KGB in varsta de 64 de ani si-a etalat si in trecut abilitatile la pian, desi si-a cultivat in general o imagine de macho, ce a inclus instantanee cu el calare pe cal in Siberia, pilotand avioane de lupta sau coborand cu submarinul pe fundul lacului Baikal si in Marea Neagra, noteaza Reuters.