Doi participanti la o cursa ciclista din Berlin au intrat accidental intr-o masina stationata pe parcurs. Dupa o curba, cei doi ciclisti n-au mai putut evita SUV-ul stationat pe parcurs si au intrat in el fara sa franeze, a anuntat politia germana. Potrivit declaratiilor politiei, patru persoane au fost ranite. Un steward si un ciclist au suferit rani la cap, sunt insa constienti si, dupa investigatiile si tratamentul corespunzator, au fost deja externati. Doi ciclisti ar fi fost insa raniti grav, unul dintre acestia fiind chiar in stare foarte critica, timp de cateva ore. Cei doi sunt internati, in continuare, la un spital din Berlin.

Incidentul a avut loc duminica la pranz, pe drumeagul Moorlakeweg, colt cu Nikolskoer Weg, unde clubul de ciclism Charlottenburg (RCC) organizase o cursa, incepand cu ora 8. Dupa primele comunicate ale politiei, un automobil a fost oprit de politisti, acestia atentionandu-l ca drumul este inchis circulatiei, in timpul cursei de cicliem. In acel moment, se pare ca doi dintre ciclistii participanti la cursa au intrat dupa curba in automobilul stationat, nemaiputand frana la timp. "Initial, s-a spus ca o masina a intrat intr-un grup de ciclisti. Acest lucru s-a dovedit insa fals", precizeaza Tagesspiegel.de.

Politia din Berlin a scris pe Twitter: "Info referitoare la accidentul din timpul cursei de ciclism de la Wannsee: 2 participanti n-au putut evita SUV-ul stationat pe parcurs si au intrat in el fara sa franeze."