Candidatul dreptei la alegerile prezidentiale din Franta, Francois Fillon, este implicat intr-un nou potential scandal, presa franceza scriind ca el ar fi primit cadou costume in valoare de mii de euro. In februarie anul acesta, un "prieten generos" i-ar fi cumparat politicianului doua costume in valoare de 13.000 de euro, "la cererea lui Fillon", potrivit Le Journal de Dimanche.

HotNews.roFoto: Hotnews

Francois Fillon se imbraca de multi ani de la Arnys, producator de haine de lux, iar incepand din anul 2012, el ar fi cheltuit 48.500 de euro pe aceste haine. Cine plateste insa aceste haine? se intreaba jurnalistii fancezi.

"Prietenul generos" al candidatului la prezidentiale ar fi semnat pe 20 februarie un cec in valoare de 13.000 de euro pentru a achita doua costume livrate de Arnys, producator de haine de lux, pentru Francois Fillon.

Francois Fillon se confrunta cu mai multe abandonuri din echipa sa de campanie si de apeluri din propria tabara pentru a se retrage din cursa pentru presedintia tarii, din cauza scandalului privind posibile angajari fictive la cabinetul sau parlamentar. El ar fi angajat-o fictiv inclusiv pe sotia sa, Penelope Fillon. El a fost convocat de justitia franceza pentru a da explicatii pe aceasta tema saptamana viitoare, pe 15 martie.