Autoritatile americane au anuntat ca patru persoane si-au pierdut viata in urma prabusirii unui avion de mici dimenisiuni peste doua locuinte dintr-un cartier rezidential al localitatii Riverside, situata la aproximativ 100 de kilometri de Los Angeles, transmite CNN, citata de News.ro.

Aeronava Cesna 310 s-a prabusit la mai putin de un kilometru de aeroportul municipal Riverside, la scurt timp dupa ce decolase cu destinantia San Jose.

Autoritatile locale au explicat ca avionul de mici dimensiuni, care avea cinci persoane la bord, s-a rupt in doua dupa ce a lovit doua locuinte din Riverside.

"Nu putem sa determinam in acest moment daca exista si victime din aceste locuinte sau toate victimele sunt din avion", a declarat seful departamentului de pompieri, Michael Moore.

De asemenea, cel putin o persoana de la bordul avionului de mici dimensiuni a supravietuit tragediei aviatice. Este vorba despre o adolescenta care a cazut din avion inainte de impact si primeste ingrijiri medicale la spitalul comunitar Riverside.

Moore a precizat ca pasagerii avionului erau originari din sudul Californiei si au participat la o compertitie de majorete din Riverside.

Potrivit primelor informatii, in avion erau doi adulti si trei adolescenti, fiind vorba despre o intreaga familie. Tragedia aviatica a avut loc in jurul orei locale 16.41 (00.41 ora Romaniei).