Actorul si cantaretul american David Cassidy, cunoscut pentru rolul Keith Partridge din show-ul "The Partidge Family", este bolnav de dementa. Anuntul sau vine dupa ce la un concert in California a uitat cuvintele unei piese si parea ca este instabil psihic, scrie BBCNews pe pagina online.

In varsta de 66 de ani, starul, un idol al adolescentilor din anii 1970, cu hit-uri precum How Can I Be Sure?, a declarat pentru revista People ca isi va opri turneurile ca muzician si se va concentra asupra sanatatii sale.

"Am fost in negare, dar o parte din mine a stiut mereu ca acest lucru se va intampla", a spus el.

Mama lui, de asemenea, a suferit de dementa.

"Vreau sa se concentreze pe ceea ce sunt, cine sunt si cum am fost, fara nici o distragere ... Vreau sa iubesc. Vreau sa ma bucur de viata", a declarat Cassidy revistei "People".

Cassidy, printre ale carei hituri se numara "I Think I Love You" si "Cherish" a avut recent probleme financiare si cu bautura.

In 2015, a spus ca este in faliment. Si, intre 2010 si 2014, el a fost arestat de trei ori pentru conducere sub influenta alcoolului si a trebuit sa urmeze un program de dezintoxicare.