Presedintele american Donald Trump a lansat un atac feroce asupra mass-media in timp ce isi apara realizarile din timpul primelor sale saptamani la Casa Alba, scrie BBCNews in pagina electonica. Donald Trump a aparut intr-o conferinta de presa care a durat 76 de minute, unde l-a spus reporterilor ca lipsa lor de onestitate a scapat de sub control.

El s-a referit la articole de presa care sugerau ca noua administratie americana ar avea o relatie apropiata cu Kremlinul.

"Din pacate, cea mai mare parte a presei de la Washington DC, New York si Los Angeles nu scrie pentru oameni, ci pentru interese particulare ale unui sistem defect", a adaugat Trump.

Criticii sai spun ca restrictia de calatorie pentru cetatenii unor tari predominant musulmane si demisia consilierului lui Donald Trump in materie de securitate Michael Flynn au provocat haos la Casa Alba.

Dar, presedintelea folosit discursul sau pentru a arata ca isi implineste in totalitate promisiuni din campanie.

"Ma aflu astazi aici pentru a le oferi noi informatii cetatenilor americani despre progresele incredibile pe care le-am inregistrat in cele patru saptamani de la inceperea mandatului. Am inregistrat progrese incredibile. Nu cred ca a mai fost vreodata un presedinte ales care intr-o perioada atat de scurta sa faca ce am facut noi", a spus Donald Trump in conferinta de presa.