Fostul presedinte al SUA, George H.W. Bush, a fost mutat intr-o unitate de terapie intensiva, la un spital din Houston. In urma pneumoniei cu care s-a confruntat recent, acesta a suferit o interventie de curatare a cailor respiratorii. Mai mult, se pare ca si sotia sa a fost internata, acuzand tuse puternica, potrivit Reuters.

George H. W. BushFoto: Wikipedia

Bush, in varsta de 92 de ani, este internat la un spital din Houston inca de sambata, dupa ce s-a confruntat mai mult timp cu dificultati respiratorii, a declarat purtatorul de cuvant al familei, Jim McGrath.

Acesta a experimentat o "dificultate respiratorie care a rezultat in urma pneumoniei" si a fost sedat pentru a i se efectua o procedura. Bush va ramane in unitatea de terapie intensiva pentru observatii.

Sotia fostului presedinte, Barbara Bush, a fost si ea internata, ca o masura de precautie, acuzand tuse puternica si o stare generala de oboseala.

George H.W. Bush este cel mai batran ex-presedinte american in viata, dupa ce a implinit 92 de ani anul trecut, in iunie.