Autoritatile americane au gasit-o in viata pe Kamiyah Mobley, o tanata rapita in urma cu 18 ani, atunci cand era doar un nou-nascut intr-o maternitate din Florida. Mobley este acum majora si a fost descoperita de politistii din localitatea Walterboro, situata in Carolina de Sud. Intre timp, femeia care a crescut-o inca de la nastere a fost inculpata pentru rapire, relateaza WKRG News, citata de News.ro.

Comandantul Departamentului de Politie din Jacksonville, Mike Williams, a precizat ca analizele ADN au confirmat identitatea tinerei, care nu a stiut niciodata ca numele ei real este Kamiyah Mobley. Se pare ca aceasta este intr-o stare buna de sanatate, dar zguduita de intreaga situatie.

Autoritatile locale au arestat-o pe Gloria Williams (51 de ani), originara din Walterboro, Carolina de Sud. De asemenea, femeia a fost pusa sub inculpare pentru rapire si incalcare a custodiei.

Familia biologica a primit cu mult entuziasm vestea, dar este decizia tinerei majore daca vrea sa ia legatura cu parintii sai.

Kamiyah Mobley se nascuse de doar opt ore atunci cand a fost rapita de Gloria Williams, care a pretins ca este asistenta de la Centrul Medical Universitar.