Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael la momentul decesului, a dezvaluit ca superstarul a murit singur si ca el a fost acela care i-a gasit trupul neinsufletit in ziua de Craciun. Aparent, starul se confrunta cu o dependenta de heroina, relateaza The Telegraph, citat de Mediafax.

Fadi Fawaz, hair stylist al celebritatilor si partener al lui George Michael la momentul decesului superstarului, a facut primele declaratii in presa pentru The Daily Telegraph.

Fawaz afirma ca George Michael a murit singur, iar el a fost acela care i-a gasit trupul neinsufletit in resedinta din Oxfordshire, in dimineata zilei de 25 decembrie 2016.

Cuplul planificase sa-si petreaca ziua impreuna, relateaza Fadi Fawaz pentru The Telegraph.

"Totul a fost foarte complicat in ultimul timp, dar George astepta Craciunul si eu la fel. Acum totul e ruinat. As vrea ca oamenii sa si-l aminteasca asa cum era - era un om frumos".

Totusi, excesele si stilul de viata hedonist din ultimii ani l-au transformat pe George Michael. The Telegraph informeaza ca in ultimii anii starul s-ar fi confruntat cu o dependenta de heroina de care nu putea scapa. O sursa a dezvaluit pentru The Telegraph ca George Michael fusese tratat in spital pentru o supradoza.

Sursa a declarat pentru The Daily Telegraph: "A fost dus de mai multe ori la Urgente. Folosea heroina. E uimitor ca a rezistat atat de mult".

Problemele cardiace - posibila cauza a mortii, potrivit managerului sau, Michael Lipman - sunt comune printre dependentii de heroina.