Regina Elisabeta a II-a, in varsta de 90 de ani, nu a participat, pentru prima data din 1988, la slujba de Craciun oficiata duminica in Sandringham, din cauza unei viroze severe, a anuntat un purtator de cuvant al Palatului Buckingham, citat de Reuters.

Regina Elisabeta a II-aFoto: Captura The Telegraph

Atat Regina Elisabeta cat si sotul ei Printul Philip, in varsta de 95 ani, au suferit saptamana aceasta de "raceli puternice", dupa cum a anuntat Buckingham Palace. Drept urmare, cei doi si-au amanat cu o zi calatoria catre resedinta din Sandringham, in estul Angliei, calatorind pana acolo joi, cu elicopterul.

Regina Elisabeta a II-a a luat parte la slujba traditionala desfasurata la biserica Sfanta Maria Magdalena, in apropiere de resedinta regala, in fiecare an, incepand din 1988.

"Regina continua sa se recupereze dupa o raceala grea si va ramane in interior pentru a se insanatosi", au declarat reprezentantii Casei Regale a Marii Britanii.

In declaratie se precizeaza: "Majestatea Sa va participa la festivitatile regale in familie, desfasurate cu ocazia Craciunului, in timpul zilei."