Un avion de pasageri al unei companii aeriene germane, care zbura din Texas in Germania, a efectuat o aterizare de urgenta pe un aeroport din New York, in urma unei amenintari cu bomba, informeaza site-ul postului Euronews, citat de Mediafax. In final, autoritatile nu au gasit nicio bomba la bordul avionului.

Zborul 441 al companiei Lufthansa a decolat din Houston cu directia Frankfurt. Acesta a aterizat fortat intr-o zona indepartata a aeroportului international John F. Kennedy, in jurul orei locale 20:30 (3:30, ora Romaniei).

Cei 530 de pasageri aflati la bordul avionului au fost evacuati in siguranta. Avionul urmeaza a fi perchezitionat, iar celelalte zboruri ale aeroportului din New York nu au fost afectate de aceasta operatiune.

Reprezentantii companiei Lufthansa nu au fost disponibili pentru a comenta incidentul.

Autoritatile americane au anuntat ca nu s-a descoperit niciun dispozitiv explozibil la bordul avionului de pasageri al companiei Lufthansa care a fost nevoit sa aterizeze de urgenta la New York, in urma unei amenintari cu bomba, relateaza Reuters.

Zborul 441 al companiei Luftanhsa a decolat de la Houston cu directia Frankfurt. Avionul a aterizat de urgenta intr-o zona indepartata a Aeroportului international John F. Kennedy, in jurul orei locale 20:30 (3:30, ora Romaniei), a declarat Steve Coleman, un purtator de cuvant al Autoritatii Portuare New York si New Jersey.

Pasagerii aflati la bordul avionului au fost evacuati in siguranta.

Politia a cercetat avionul, insa nu a fost descoperit niciun dispozitiv explozibil la bord.

Activitatea de pe aeroportul din New York nu a fost afectate de aceasta operatiune.