Contul de Twitter al unei fete siriene, in varsta de sapte ani, a devenit inactiv dupa ce au fost postate poze care arata felul in care casa acesteia a fost distrusa, dar si alte postari referitoare la Alep, relateaza Reuters.

Bana Alabed, al carei cont a fost gestionat de mama ei, Fatemah, a avut aproape 200.000 de urmaritori din septembrie, unde aceasta a postat imagini si videoclipuri despre viata.

Saptamana trecuta, Fatemah a postat mai multe tweet-uri, inclusiv o imagine cu Bana acoperita de nisip, in care descrie felul in care casa lor a fost bombardata.

Duminica, pe Twitter a aparut o postare care spunea: "Suntem siguri ca armata ne va captura. Ne vom revedea intr-o zi, lume draga. Pa - Fatemah#Aleppo".

O cautare a contului de Twitter a aratat ca pagina respectiva nu mai exista si a starnit, astfel, ingrijorare pentru alti utilizatori care folosesc hashtag-ul #WhereIsBana.

J.K. Rowling, care ii trimitea fetei carti electronice, si-a exprimat, de asemenea, ingrijorarea referitoare la "tacerea" de pe contul lui Bana.