Un nou scandal a izbucnit pe scena politica din Ucraina, dupa ce o tanara in varsta de 24 de ani, fost fotomodel, a fost numita ministru adjunct de Interne, scrie BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Anastasia Deeva s-a trezit cu o avalansa de comentarii negative dupa numirea in aceasta functie, cele mai multe critici fiind legate de lipsa sa de experienta.

Iar acest scandal vine dupa ce o alta tanara, Anna Kalinciuk, 23 de ani, a fost numita sa dirijeze campania anticoruptie.

Criticile la adresa lui Deeva s-au accentuat dupa ce pe internet au aparut si poze in care aceasta apare nud.

Tanara respinge insa criticile si spune ca are experienta necesara pentru acest post, in conditiile in care anterior a fost consiliera pentru un parlamentar si a lucrat pentru o companie suedeze de energie.

"Stiam ca voi in lumina reflectoarelor, ca voi fi criticata si vor exista mesaje distorsionate. Dar nu m-am asteptat niciodata la atacuri atat de josnice", a spus ea.

Seful sau, ministrul de Interne Arsen Avakov o sustine insa in continuare.

"Principalul lucru pe care oamenii i-l reproseaza este faptul ca este tanara. In traditia sovietica, acest gen de post era pentru un monstru, dar noi am angajat o fata", a scris acesta, pe pagina sa de Facebook.