A murit otravita intr-un spital psihiatric Gulnara Karimova, fiica defunctului presedinte al Uzbekistanului? O istorie care agita tara din Asia Centrala, dar si presa internatioanal, desi, dupa cum noteaza purepeople.com, povestea pare fabricata, in ciuda faptului ca bogata mostenitoare in varsta de 44 de ani nu a dat inca niciun semn de viata.

HotNews.roFoto: Hotnews

Informatia a aparut pe site-ul Centre1.com, bazandu-se pe o sursa din serviciile securitatii nationale. Frumoasa blonda a cazut in dizgratie in urma cu trei ani, dupa ce si-a criticat la scena deschisa tatal, considerat de multa lume un dictator.

Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu ea si zvonurile spun ca ar fi arestata la domiciliu (versiunea cea mai raspandita), inchisa sau chiar internata intr-un spital psihiatric.

"A fost inmormantata in cimitirul Minor din Taskent", iar mormantul sau a fost nivelat, pentru a nu putea fi detectat, a spus aceasta sursa.

Decedat in septembrie, Islam Karimov a fost inlocuit provizoriu de Shavkat Mirziyoyev, alegerile fiind programate in 4 decembrie.

Informatiile legate de moartea lui Gulnara Karimova ar putea afecta campania actualului lider, care este cotat drept favorit.

Acesta a afirmat, potrivit Centre1.com, ca nu are nicio informatie legata de acest subiect.

Copiii lui Gulnara Karimova nu au voie sa paraseasca tara si nu au putut fi contactati pentru a comenta informatia.

O sursa apropiata de fostul presedinte a dezmintit insa moartea lui Gulnara Karimova fara a oferi insa detalii legate de locul in care se afla sau de starea sa de sanatate.