Donald Trump a atacat-o vineri pe sotia presedintelui Statelor Unite, replicand pentru prima data unuia dintre aliatii lui Hillary Clinton cu cea mai mare popularitate, pana in prezent menajata de candidatul republican la Casa Alba, relateaza AFP.

Dupa ce l-a criticat pe presedintele Barack Obama, in cursul unui miting electoral desfasurat la Fletcher, in Carolina de Nord, Donald Trump s-a legat de "sotia lui" spunand: "Tot ce vrea este sa faca campanie", scrie Agerpres.

"Vad ca ea o iubeste mult pe Hillary. Insa nu a spus ea initial ca daca nu esti capabil sa ai grija de caminul tau..., atunci nu te poti ocupa de Casa Alba sau de tara?", a continuat Donald Trump, facand aluzie la scandalurile in care a fost implicat Bill Clinton inainte si in timpul presedintiei sale. "Nimeni nu vorbeste despre asta", a continuat omul de afaceri.

Aflata in campanie pentru sotul sau la primarele democrate dinaintea prezidentialelor din 2008, Michelle Obama a declarat la Chicago: "Unul din aspectele cele mai importante ale acestor alegeri este sa gasim un exemplu pentru familie. Cred ca, daca nu esti in stare sa-ti conduci propria casa, nu poti deloc sa conduci Casa Alba".

Actuala Prima Doamna a Statelor Unite a tinut un discurs rasunator la 13 octombrie in care a criticat dur personalitatea si comportamentul lui Donald Trump, in special din cauza afirmatiilor si presupuselor atacuri ale acestuia la adresa femeilor.

Ulterior, Casa Alba l-a avertizat pe Donald Trump. "Nu pot sa imi imaginez un mod mai rusinos pentru ca Donald Trump sa piarda si mai mult din statura sa decat sa o atace pe Prima Doamna a Statelor Unite", a declarat un purtator de cuvant al executivului american, Eric Schulz.