Cotidianul New York Times a publicat miercuri seara marturiile a doua femei agresate sexual de candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump. Povestea uneia s-ar fi petrecut intr-un avion, iar a celeilalte in Trump Tower, celebrul zgarie-nori al magnatului din districtul newyorkez Manhattan, citeaza Agerpres.

Intr-o inregistrare din 2005 dezvaluita recent, Trump se lauda cum face femeilor exact lucrurile descrise de cele doua - le prinde cu mainile de partile intime, le saruta etc. Intrebat duminica trecuta, in timpul celei de-a doua dezbateri transmise in direct la televiziune cu adversara sa, democrata Hillary Clinton, el a raspuns insa categoric "nu" si "n-am facut asta".

Stafful de campanie al lui Trump a dezmintit articolul de presa mentionat. "Intreg articolul este fictiune, iar lansarea de catre New York Times a unei defaimari complet false, coordonate a domnului Trump pe o tema ca aceasta este periculoasa", a declarat consilierul pentru comunicatii Jason Miller intr-un comunicat preluat de Reuters.