David Cameron, in varsta de 50 de ani, a dezvaluit ca are un nou loc de munca, neplatit, dupa ce a demisionat din functia de premier al Regatului Unit, in urma Brexitului din 23 iunie, relateaza Sky News, citat de News.ro.

David CameronFoto: Gov.uk

Cameron lucreaza pentru National Citizens Service Trust (NCS), un program britanic de dezvoltare personala si sociala, pe baza de voluntariat, adresat adolescentilor cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani din Anglia si Irlanda de Nord.

"Cand ma uit inapoi la cei sase ani in care am fost premier, una dintre cele mai mari realizari ale mele este infiintarea National Citizen Service", scrie Cameron in The Daily Telegraph.

"Sunt oprit adesea pe strada de parinti care imi spun ce diferenta a facut NCS in viata copiilor lor si primesc frecvent scrisori de la tineri carora le-a placut foarte mult sa ia parte" la program, afirma el in acest material pe care l-a postat pe Facebook.

"De la proiecte-pilot pe care le-am inceput ca lider al opozitiei si pana la programul ca atare pe care-l avem in prezent, peste 275.000 de persoane au participat la ceea ce a devenit miscarea de tineret cu cea mai mare rata de crestere dintre cele de tipul ei din lume ", subliniaza fostul premier.

Cameron urmeaza sa devina presedintele consiliului director al organizatiei, care va superviza planuri in vederea unei extinderi.

"Sunt incantat ca primul meu rol din viata de dupa politica este sa-mi continui asocierea cu acest program fantastic, devenind presedintele NCS Patrons, care aduce impreuna un grup interpartinic si transsectorial de protectori si ambasadori ce poate ajuta NCS sa ajunga la si mai multi tineri", mai afirma Cameron.