Chris Brown a fost arestat in Los Angeles, dupa ce modelul Baylee Curran a anuntat politia declarand ca a fost amenintata cu arma de cantaretul american, relateaza BBC, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Modelul Baylee Curran, fosta Miss California, a declarat pentru LA Times ca Brown a amenintat-o cu arma dupa ce i-a admirat bijuteriile unui prieten de-ai cantaretului.

Chris Brown a mai fost condamnat pentru acte de violenta dupa ce in 2009, Rihanna l-a acuzat de vatamare corporala.

Politia a descins in casa starului marti, dupa un apel primit la serviciul de urgente. Curran a anuntat politia dupa ce a parasit locuinta lui Brown. Modelul a declarat pentru LA Times ca alaturi de o prietena si un asociat in afaceri, a mers in casa cantaretului luni dupa-amiaza.

Curran a mai afirmat ca admira bijuteriile si lantul cu dimanante ale unui prieten de-ai lui Brown, inca neidentificat, iar barbatul s-ar fi enervat si i-ar fi spus sa se indeparteze.

Atunci, spune modelul, Brown a luat arma si a amenintat-o si i-a spus sa paraseasca locuinta.

Atunci cand politistii au mers la fata locului, Brown nu le-a permis accesul in casa. Dupa eliberarea mandatului de perchezitie de la judecatorie, politistii au intrat in casa pentru a cauta arma.

Abia cand a ajuns avocatul sau, Brown a decis sa apara in fata politistilor. Politia a raportat ca mai bine de sase oameni au fost escortati de la resedinta starului si vor fi chestionati.

Agresiunea comisa de Chris Brown acum peste sapte ani asupra Rihannei, cantareata R&B in varsta de 28 de ani, originara din Barbados, a lasat-o pe aceasta cu chipul insangerat si tumefiat.

Violenta acestui atac a socat atat fanii, cat si reprezentantii industriei muzicale, care il considerau pe Chris Brown un model de comportament si a generat dezbateri aprinse despre violenta domestica in interiorul cuplurilor tinere.

Incidentul a avut loc dupa o petrecere desfasurata inainte de gala premiilor Grammy, care a avut loc pe 8 februarie, 2009. Din acest motiv, atat Chris Brown, cat si Rihanna si-au anulat prezenta la gala, in ultimul moment.

Potrivit dosarului dezvaluit public de politie, cei doi artisti s-au certat in masina, dupa ce Rihanna a citit un mesaj foarte lung, trimis de o alta femeie, pe telefonul lui Brown.

Brown a incercat sa o impinga pe Rihanna afara din masina, dar nu a reusit, deoarece iubita lui purta centura de siguranta. Brown a agresat-o apoi pe Rihanna, lovind-o cu capul de geamul masinii si apoi, repetat, peste fata, murdarind interiorul masinii si hainele artistei de sange.

Potrivit constatarii politiei americane, cantareata avea gura plina de sange. Muzicianul american a fost condamnat la efectuarea a 180 de zile de munca in folosul comunitatii si la cinci ani de supraveghere judiciara, pentru fapta comisa.