Huma Abedin, unul dintre cei mai importanti consilieri ai lui Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a anuntat ca divorteaza de sotul sau, Anthony Weiner, dupa un scandal sexual. In ultimele luni, Anthony Weiner a schimbat mai multe fotografii si mesaje cu conotatii sexuale, pe Twitter, cu o alta femeie, potrivit Reuters.

Huma Abedin si Hillary ClintonFoto: Captura Youtube.com

"Dupa o analiza indelungata si dureroasa si dupa efoturi de a imi salva casnicia, am luat decizia de a ma separa de sotul meu. Eu si Anthony ramanem devotati pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru fiul nostru, care este lumina vietii noastre", a aratat consiliera lui Hillary Clinton, intr-un comunicat de presa.

Ea a cerut, de asemenea, respect pentru viata sa privata, in aceasta "perioada dificila".

Anthony Weiner, sotul Humei Abedin, a trimis timp de cateva luni unei femei mesaje online si fotografii cu conotatii sexuale. Intr-una dintre fotografii, Anthony Weiner aparea in boxeri, in pat, impreuna cu fiul sau.

Scandalul a ajuns in presa.

Anthony Weiner este un fost politicain care a demisionat in anul 2011 din Congresul american, unde reprezenta un district al New York City, dupa un incident similar: atunci, el a postat din greseala, pe contul sau de Twitter, o fotografie cu el dezbracat, pe care intentiona sa o trimita unei femei.