Creatorii serialului "Game of Thrones" ("Urzeala Tronurilor") au anuntat ca vor adapta pelicula pentru o serie de concerte anul viitor, in care imagini din toate sezoanele vor putea fi urmarite pe muzica filmului, compusa de germanul de origine iraniana Ramin Djawadi. Turneu va incepe in februarie 2017 si va include reprezentatii in 28 de orase din America si Canada, scrie AFP.

"Vom combina tehnologia de ultima ora cu muzica si le vom propune o lume uimitoare, de Western, intr-un concert live, unic", a declarat compozitorul care s-a mai remarcat si prin coloanele sonore de la filme de mare succes, precum: "Iron Man", "Prison Break", Person of Interest", "Pacific Rem" ori "Warcraft". Lansarea celui de-al saptelea sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" care va contine sapte episoade, a fost amanata pentru vara anului 2017.

Filmarile pentru noul sezon vor debuta in aceasta vara si vor acea loc in Irlanda de Nord. Regiuni din Spania si Islanda vor aparea si ele in sezonul al saptelea. Printre localitatile in care va fi turnat noul sezon se afla Sevilla, Caceres, Almodovar del Rio, Santiponce, Zumaia si Bermeo.